DW Meal

Speciaal bedoeld voor zogende merries, paarden met een verminderde weerstand en paarden die zware prestaties moeten leveren is DW Meal ontwikkeld. DW Meal is een traditioneel en ambachtelijk product, gebaseerd op een samenstelling die zich al meer dan 100 jaar heeft bewezen.

DW Meal is een kwaliteitsproduct dat rijk is aan energie en hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten. DW Meal wordt gevoerd als slobber die na toevoeging van lauw water binnen 2 mintuen klaar is.

DW Meal is ontwikkeld voor:

Zogende merries
Gedurende de lactatieperiode worden uit dit product voldoende energie en eiwitten opgenomen. DW Meal helpt veulens met een verhoogde voedingsbehoefte bij het realiseren van de ideale groeicurve.

Paarden met een verminderde conditie
De hoge aandelen vetten en energie leiden tot een snelle verbetering van de conditie en weerstand. Doordat DW Meal tot slobber wordt geweekt eten ook paarden met verminderde eetlust dit product makkelijk.

Paarden die zeer zware prestaties moeten leveren
Militarypaarden, dekhengsten en zwaar belaste sportpaarden profiteren van de hoge aandelen haver, olien en goed verteerbare eiwitten.

Paarden met problemen
Paarden met kauw- en/of verteringsproblemen profiteren van de wijze waarop dit product is samengesteld en dat het als slobber wordt gevoerd. Het aandeel zemelen draagt hier met sterk in bij. Daarnaast is DW Meal zeer geschikt voor paarden met hoef- en huidproblemen.

Verpakking

DW Meal is verkrijgbaar in 25 kilogram verpakking.

DW Meal