Paarden

Paard sepia

Dommelsche Watermolen paardenvoeders

Dommelsche Watermolen paardenvoeders dragen bij aan de conditie, gezondheid en topprestaties van uw paard. Bij het samenstellen van ons assortiment redeneren we vanuit de gedachtegang dat krachtvoer prestatieverhogend moet werken. Het uitgangspunt is een gezonde balans van enerzijds grondstoffen die een korte snelle energieafgifte kennen en anderzijds grondstoffen die een langdurige energieafgifte hebben.

Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de uiteindelijke voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht. In de praktijk komt dit neer op een lagere krachtvoergift voor uw paard bij een gelijkblijvende prestatie... lees verder

Total Care: unieke paardenvoeding voor merries en veulens

De belangrijkste gezondheidsproblemen bij fokmerries en veulens beter aanpakken dan het huidige marktaanbod van merrie- en veulenvoeders doet. Bij Dommelsche Watermolen, Vente en Alltech lag deze uitdaging ten grondslag aan de ontwikkeling van een nieuw revolutionair concept voor merrie- en veulenvoeding. Het Total Care Concept laat zien dat dit mogelijk is.

RED MILLS_logo

Red Mills paardenvoeders

Dommelsche Watermolen is exclusief importeur voor de Benelux van Red Mills, een super premium paardenvoer uit Ierland. Red Mills is, net als Dommelsche Watermolen, een traditioneel familiebedrijf dat kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie als hoekstenen heeft. Als wereldwijd speler is Red Mills een gevestigde naam voor voeders in het topsegment van prestatiepaarden in alle disciplines. Ondersteund door een team van wetenschappers en topnutrionisten uit Ierland is Dommelsche Watermolen ook uw aanspreekpunt voor rantsoensamenstellingen en - optimalisaties voor uw paarden. Klik hier voor meer informatie over Red Mills of neem contact op met ons.

Overzicht brok & muesli Dommelsche Watermolen

Paardenvoeders van Dommelsche Watermolen staan al decennia lang garant voor constante en optimale kwaliteit. Het assortiment is volledig en biedt ruimte voor alle rassen, leeftijden, conditie- en inspanningsniveaus (onderhoud, sport, prestatie, fokkerij).

Voor meer informatie welk type voer uit het assortiment het meest geschikt is, neem gerust contact met ons op.