Onze drijvende kracht

Bij Dommelsche Watermolen draait het om


Kwaliteit zwart

Kwaliteit van ons voer en ons advies

Wij willen dat onze klanten klant blijven op basis van aantoonbare kwaliteit. Een mooie verpakking of een wollig verkoopverhaal mogen niet leidend zijn. Op stal moeten het welzijn van het dier en de prestaties bepalen of het voer het gewenste resultaat geeft. Om het juiste product te kunnen aanbieden adviseren wij onze klanten graag over de samenstelling en de effecten daarvan. Ons uitgangspunt hierbij is dat we willen dat de klant bewust kiest voor de producten van Dommelsche Watermolen.

Tevredenheid zwart

Tevredenheid van onze klanten en medewekers

Binnen ons bedrijf staan klanten en medewerkers centraal. Wij opereren vanuit een open bedrijfscultuur waarin we dagelijks onze medewerkers uitdagen om mee te denken. Uitgangspunt hierbij is dat alleen een betrokken team van medewerkers de klant optimaal kan bedienen.


Betrouwbaarheid zwart

Betrouwbaarheid voor onze partners

Voor onze klanten en leveranciers willen we een betrouwbare partner zijn. We verstrekken de informatie die de klant nodig heeft. Daarnaast zijn we duidelijk en afspraak is bij ons afspraak. Heldere en open communicatie is hiervoor de basis.Continuiteit zwart

Continu´teit van de samenstelling van onze producten en service

Wij kiezen voor een constante samenstelling van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de uiteindelijke voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht.


Solide basis zwart

Een solide basis waar u als klant op kunt bouwen

Zo solide als onze 700 jaar oude watermolen is, zo solide wil Dommelsche Watermolen als bedrijf ook blijven. Met een historie van bijna 100 jaar heeft ons bedrijf een degelijk fundament waarbij onze producten naar de eisen en wensen van de tijd zijn aangepast.