Dommelsche Watermolen

Dommelsche Watermolen paardenvoeders

Dommelsche Watermolen paardenvoeders dragen bij aan de conditie, gezondheid en topprestaties van uw paard. Bij het samenstellen van ons assortiment redeneren we vanuit de gedachtegang dat krachtvoer prestatieverhogend moet werken. Het uitgangspunt is een gezonde balans van enerzijds grondstoffen die een korte snelle energieafgifte kennen en anderzijds grondstoffen die een langdurige energieafgifte hebben.

Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de uiteindelijke voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht. In de praktijk komt dit neer op een lagere krachtvoergift voor uw paard bij een gelijkblijvende prestatie.

Het juiste percentage ruwe celstof zorgt voor een noodzakelijke en evenwichtige spijsvertering in de dunne en dikke darm. Het gevolg is dat uw paard zo veel mogelijk voedingsstoffen benut.

Wij kiezen voor weinig maar zeker voldoende verteerbare eiwitten. Een paard heeft namelijk eiwit nodig omdat dit de bouwstenen zijn voor alle weefsels in het lichaam. Echter, een teveel aan eiwit is een belasting voor het lichaam. Belangrijk vinden wij een juiste balans tussen eiwit in de voeding en de dagelijkse behoefte van uw paard.

Door onze unieke persmethode bevat het voer nauwelijks stof. Hierdoor hebben de brokken geen prikkelende werking op de luchtwegen.

DW paardenspeciaalvoeders ingr. overzicht